Publicaties

5 manieren om uw business te doen groeien via e-mailmarketing

pa ccgidsWilt u ontdekken hoe succesvol e-mailmarketing kan zijn? Wij geven u 5 manieren om uw business te doen groeien met e-mailmarketing! Bovendien kan je ons e-mailprogramma gratis testen.

Download de folder hier!

 

7 formules voor doeltreffende communicatie

Cover folderOnze folder "7 formules voor doeltreffende communicatie" is een gids met tips & tricks om efficiënt te communiceren met de beoogde doelgroep. Met onze jarenlange ervaring en diverse referenties in het achterhoofd, werkten we enkele formules uit voor het ontwikkelen van een sterk logo, een krachtige campagne, resultaatgerichte folders, krachtige websites, memorabele events, integrated marketing en uitstraling.

Download onze folder hier

Phobos & Actor in essentie

pena de essentie cover

Geen overbodige blah blah of boem boem.... Bekijk gewoon een bloemlezing uit onze portfolio. Een beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.

Dé essentie... inderdaad.

Download deze brochure hier 

 

De Definitie van Marketing

Definitie Marketing‘Marketing is de perceptie van meerwaarde passioneel doen verhogen, waardoor ze zuurstof geeft voor ondernemerschap.’
 Bij Phobos & Actor kan u terecht voor reclame en marketing. Terwijl velen voor het woord ‘reclame’ een duidelijke omschrijving kunnen geven, is dit minder het geval voor de term ‘marketing’. Voor ons staat marketing voor langetermijndenken en vormt het de basis voor goede reclame en goede verkoop. De definitie van marketing die wij gebruiken illustreert dit en is zeker en vast een doordenkertje. Goede marketing komt immers ook niet zomaar uit het niets, maar is gebaseerd op goed denkwerk. 

Download dit boek hier

De kracht van kleuren in reclame

kleurenGrafische ontwerpen vormen een belangrijk onderdeel van onze activiteiten. De technische en creatieve vaardigheden van onze grafische ontwerpers zorgen voor mooie folders, posters, logo’s ... Onze ontwerpers houden ook rekening met het effect van kleuren op mensen. Past die kleur in die situatie? Associeer je deze kleur met deze firma? Kleurenpsychologie is nooit ver weg. En dat is niet verwonderlijk. Carlo van Tichelen, één van de zaakvoerders van Phobos & Actor, schreef de tekst voor een werkje over kleurenpsychologie. Barbara Decraene, één van onze ontwerpers, zorgde voor het grafische aspect.

Download dit boek hier

 

Mentors in Marketing

logo MentorsWat maakt jouw organisatie zo uniek?, Wat is de weg naar een succesvol businessconcept? Hoe ontwikkel je de ziel in jouw organisatie om de droom te realiseren? Met Mentors in Marketing vinden we het antwoord op wat de kern van jouw organisatie betekent. Hoe kan een succesvol businessconcept worden opgezet en welke mensen en middelen zijn hiervoor nodig? Maar we gaan ook verder. Naast strategisch advies, ondersteunen wij de organisatie in de tocht naar realisatie. Met flexibel inzetbare marketeers en trainers zetten we dromen om in daden.

Download onze folder hier

www.mentorsinmarketing.be