Drisag

  • Drisag uitnodiging
  • Drisag event

Een echte Herentalse fabrikant van kantoormeubelen en totale kantoorinrichting weet van aanpakken. Drisag is sinds 2008 gevestigd in één van de mooiste gebouwen op het Herentalse industrieterrein en heeft een toonzaal om u tegen te zeggen.

Drisag is niet alleen fabrikant van eigen producten maar ook van heel wat designmerken, zoals Moooi, Lensvelt, Vange, …  Ze werken samen met echte topdesigners, zoals Stefan Schöning, Ton Haas, Burobas, …

Om het spectaculaire openingsevent goed in te zetten, werd enkele weken voordien een spectaculaire uitnodiging verstuurd. De kaart gaf de nodige info maar zat alvast vol verborgen kantjes die tijdens het event duidelijk werden. Zo werd de trap uit de toonzaal in de uitnodiging uitgekapt en waren er tekstueel een aantal verborgen kantjes. Enkel inside medewerkers wisten waarover het ging, wat het geheel een mysterieuze kant gaf aan de ontvanger.

Ook het event zelf moest de naamsbekendheid van Drisag vergroten. Dit moet je proberen, … Neem een bouwwerf en organiseer een event. Dat lukt nog. Kleed nu de werf aan zonder ook maar iets van het bouwproject te verdoezelen, alles moet zichtbaar blijven. Tja, een opdracht met een zeer eenvoudige uitwerking maar een goed doordacht idee. Het werd een spetterende avond. ‘Graffiti, hip-hop en freestyle’ waren de keywords van de avond. Het nieuwe Drisag stond meteen in het geheugen gegrift. Yo!

Meer Beurzen en events