Carre Mode

  • Carre fashionweekend
  • Carre emailing 2
  • Carre emailing 1
  • Carre emailing 6
  • carre website

Als trendy modezaak in hartje Herentals wil Carre Mode net dat ietsje meer. Phobos & Actor zorgde voor een duidelijk communicatieplan en een nieuwe, eigentijdse styling van al hun communicatiemiddelen, zoals onder andere advertenties, postmailings, ...

Als modezaak is het ook noodzakelijk om online te communiceren met bestaande en toekomstige klanten. Zo staat Phobos & Actor in voor de opvolging van de Facebookpagina en e-mailings van Carre Mode. Nieuwe producten, belangrijke acties en kortingen, trendy activiteiten, ... worden via deze weg bekendgemaakt en online gepromoot.

Phobos & Actor realiseerde voor Carre Mode eveneens een gloednieuwe website. Bij een trendy modezaak hoort natuurlijk een net zo trendy website. De website is dan ook snel en op verschillende manieren aanpasbaar. Nieuws kan op verscheidene manieren weergegeven worden, zodat het lijkt of er een constante flow van nieuwe webpagina-inhoud is. De integratie van social media mocht ook niet ontbreken. Nieuwe trends, collecties of events kunnen onmiddellijk meegedeeld worden op Facebook en Twitter. Het spreekt voor zich dat kleding centraal staat op de website. Daarom werd er ook gekozen voor een open lay-out. Zo komen de foto’s met kleding beter tot hun recht. De website werd gemaakt met een CMS-systeem, waardoor hij snel aanpasbaar en makkelijk in onderhoud is. Het is de ideale oplossing voor klanten die graag zelf hun website up-to-date houden.

Meer Online marketing