TEC7

  • Tec7 iPad
  • TEC7 website
  • TEC7 adwords

Ongeveer 15 jaar geleden introduceerde Novatech het product TEC7 op de Belgische markt. Dat betekende onmiddellijk het begin van de weg naar succes, de weg die de firma Novatech nog steeds aan het ontdekken is. Het bedrijf produceert meer dan alleen TEC7 en concentreert zich op de merchandising van technische producten met een hoge kwaliteitsnorm naar de professionele vakhandel toe. Je vindt er voor elk probleem wel een oplossing.

Om het salesteam van Novatech te ondersteunen werd een digitale voorstelling ontwikkeld die eenvoudig op iPad kon geïnstalleerd worden. Phobos & Actor werd ingezet voor de ontwikkeling en het ontwerp van deze folio. Een handige tool, want hierdoor werd het immers mogelijk om op eender welk moment de troeven en producten van Novatech aan de klant voor te stellen.

Om de producten van Novatech te promoten wordt er ook actief geïnvesteerd in online marketing. De eerste stap was de ontwikkeling van de website van Novatech. De ontwikkeling, invulling en verdere opvolging van deze website werd in handen van ons team gelegd. Veel doe-het-zelvers gaan via Google op zoek naar bepaalde producten, vandaar is het belangrijk dat de website ook hier makkelijk vindbaar is. Om dit te realiseren werden relevante metatags en tagwoorden aan de website toegevoegd, waardoor de website een betere score op Google haalt. Verder werd ook een AdWords-campagne opgesteld. Op basis van de juiste zoekwoorden en relevante advertenties kan via AdWords heel wat extra verkeer naar de website gegenereerd worden.

Meer Website en apps