silverstripe logo

Het SilverStripe CMS

Silver...wat? Hoe? Geen Wordpress? Veel klanten vragen naar Wordpress of Drupal, simpelweg omdat ze de namen eens horen vallen. Wij werken heel bewust met het SilverStripe CMS, en wel hierom:

  • Het beheersysteem wordt voor jou op maat gemaakt, zodat je niet om de oren wordt geslagen met termen zoals nodes, views en taxonomies, maar met een naamgeving zoals jij ze kent.
  • Het is gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen voor mensen met een beperkte technische kennis. 
  • Er zijn geen standaard templates te koop (en of dat een voordeel is!). Want zo trekken wij jouw huisstijl consistent door en kunnen we de website aanpassen aan jouw content, in plaats van de content aan te passen aan een template.
  • Ook over de technische kant van zoekmachine optimalisatie (SEO) binnen het SilverStripe CMS hoor je ons geen slecht woord zeggen.
silverstripe1

Technisch hoogstaand

SilverStripe vormt een professionele technische basis voor websites, onder meer omdat er een strikt onderscheid wordt gemaakt tussen programmacode en opmaakcode. Ook in zeer uitgebreide, complexe situaties zorgt de onderliggende motor voor een goede performance. Met krachtige websites als gevolg.

Door deze moderne ontwikkelingsmethode zijn uitbreidingen later makkelijker (lees sneller en goedkoper) te realiseren. In tegenstelling tot andere systemen waar men met een aangekochte template snel iets kan opzetten, maar waar specifieke klantenwensen en aanpassingen op gebied van design en functionaliteit zeer tijdrovend en duur zijn omdat dan het bestaande moet worden omgebouwd. Op maat van de klant werken is met SilverStripe dus een fluitje van een cent!

Is dat allemaal wel veilig?

We gaan er niet om liegen: alles op het internet is de facto te "hacken", maar wist jij dat SilverStripe in Australië gebruikt wordt om een groot deel van de websites van overheden en banken te beheren? Ook is SilverStripe algemeen minder bekend dan andere systemen en dat maakt het voor hackers al veel minder interessant om het te proberen.

Of denk jij dat de restaurants van Gordon Ramsay of de mensen van The Royal Albert Hall in London zouden kiezen voor een onveilig systeem?

Met tien jaar ervaring in SilverStripe en meer dan 100 websites online garanderen wij jou een veilige online omgeving!

Jij bent absoluut uniek!

Bij Phobos & Actor willen we dat jouw website in lijn is met de rest van jouw corporate branding. Of het nu speels en creatief is, of sober en gestructureerd... Design en front-end ontwikkeling zijn op jouw bedrijfslijf geschreven! 

Het SilverStripe CMS zorgt ervoor dat jij de inhoud van dat design zo eenvoudig mogelijk zelf kan beheren. Een écht Content Management Systeem waar je pagina's kan creëren, aanpassen, reorganiseren en verwijderen. En dit alles mét behoud van je corporate branding, want de juiste kleuren, lettertypes, lettergroottes worden automatisch toegepast op alles wat je doet.

Benieuwd naar hoe dat er kan uitzien? Bekijk hier een aantal voorbeelden:

collage referenties
silverstripe beeldlogo

Da's interessant zeg!

Geprikkeld om je website te bouwen met SilverStripe? Wij zijn alvast heel benieuwd naar jouw verhaal!