Best Frit

  • bestfrit adzap
  • BestFrit Folder2012
  • bestfrit kraslot1 1024x372
  • Referenties Best Frit

Breng een ondernemer in contact met een creatieveling met het juiste gevoel en het resultaat zijn de avonden tijdens welke Mario Vleugels en Carlo Van Tichelen het idee rond Best Frit ontwikkelden. Uiteindelijk overtrof de realiteit hun stoutste dromen.

Sinds 2003 is Best Frit uitgegroeid tot een nationale groep van meer dan 160 frituren. De Best Frit-frituren houden zich aan strikte kwaliteitsnormen en combineren de voordelen van zelfstandig werken met het lidmaatschap van een grote groep. Op korte termijn wist Best Frit te scoren door grote pr-acties, sterke affichagecampagnes en aanhoudende acties om de naam in de markt te houden. Events en ruildeals houden het merk levend. De consument en de verkooppunten doen de rest.

De Best Frit-kwaliteitscontroles, in vorm gegoten door Bernard Lefèvre, werden een voorbeeld in de sector. De onaangekondigde hygiënecontroles wisten ver boven de wettelijke norm uit te steken en niet alleen op papier! Je zou voor minder echt zin in Belgische frietjes krijgen. De Belgische papa kreeg ondertussen al een Hongaars broertje: Bel Frit. Enige gelijkenis is géén toeval.

Meer Campagnes