Strategie & advies.

Ons strategisch advies gaat gepaard met een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie, een marktanalyse, een actiegericht dossier, een realistisch budgettair plan, en nog zoveel meer. We nemen de tijd om jouw onderneming te leren kennen en daarna weloverwogen en creatieve marketingstrategieën te schetsen.

icon strategie

Strategie

Een onderneming opstarten, in leven houden én laten groeien is geen kinderspel. Doordachte marketingstrategieën en nauwkeurig uitgewerkte plannen liggen aan de basis van een succesvol bedrijf. Weet je niet waar te beginnen? Loopt het stroef en niet zo vlot als je wenst? Dan ondersteunen wij je graag bij jouw zorgen. Voor strategisch advies kan je altijd bij ons marketingbureau terecht.

icon kmo portefeuille

Kmo-portefeuille

Phobos & Actor is een erkende dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Indien je kiest voor een adviestraject of een opleidingstraject bij ons communicatiebureau, kan je subsidies van de Vlaamse Overheid aanvragen in het kader van de kmo-portefeuille. Op de website www.kmo-portefeuille.be ontdek je de voorwaarden. We overlopen deze optie graag tijdens een kennismakingsgesprek, zodat we samen zeker zijn van jouw voordeel!

icon project

Projectmanagement

Een juiste marketingaanpak is essentieel. Vaak heb je als ondernemer geen specifieke marketingafdeling of niet de vereiste competenties in huis. Onze projectmanagers hebben daarom jarenlange ervaring met het opstellen, realiseren en optimaliseren van marketingstrategieën. Zij zorgen ervoor dat jouw kersverse project ook na verloop van tijd zijn flow behoudt en vooruitgang boekt. Bovendien kunnen onze projectmanagers beroep doen op de ondersteuning van het hele Phobos & Actor-team.

icon training

Trainings

Miljarden woorden gesproken, honderden opleidingen gegeven en nog lang niet uitgebabbeld. Als ervaren verstrekker van marketinggerichte opleidingen verspreiden we graag onze kennis. Je zoekt een inspirerende marketingtalk of een doelgerichte infosessie over marketing automation? Phobos & Actor heeft het voor jou.

Boek een training
icon media planning

Media planning

In de media verschijnen heeft veel gevolgen voor een onderneming. Onze marketingexperten stellen een doordachte planning op zodat je onderneming betrouwbaar en consequent ten tonele verschijnt. Phobos & Actor zet graag de kennis en kunde van haar medewerkers in om je advertentie in de juiste krant te publiceren. Of om de juiste reclamespot op tv te tonen. Of om je vrolijkste radioboodschap te lanceren.

Reken gerust op de expertise van een communicatiebureau en laat je begeleiden door ons team.

Vraag je offerte
icon contentplanning

Content planning

De juiste informatie aanbieden op de juiste plaats, en bovendien aan de juiste mensen? Om deze opdracht met succes te volbrengen, vormt je contentplan een belangrijke schakel in de keten. Het biedt namelijk een gestructureerd en duidelijk overzicht van de content die je wil verspreiden. Zo’n overzicht brengt talloze voordelen met zich mee! Phobos & Actor is graag de helpende hand tijdens de selectie, planning, creatie en verspreiding van jouw content.

Wil jij ook content zijn met je content? Lees dan alvast deze inspirerende tips.