Offline Marketing.

We brengen de kracht van jouw onderneming in beeld, ook offline. Onze marketingexperten begeleiden je bij mediaverschijningen, blazen leven in je eigen logo en geven vorm aan je boodschap met tekst, video of een spraakmakende verpakking. Jouw onderneming in de kijker zetten, dat is ons doel.

icon huisstijl

LOGO & HUISSTIJL

Het is essentieel voor iedere onderneming om haar kwaliteiten en unieke service te verpakken in een typerende huisstijl. Een logo, een huisstijlgids en handige templates vormen de basis om consistent en betrouwbaar te kunnen communiceren. Onze voorstellen zijn steeds gebaseerd op een symbiose van kleurenstudies, sociale psychologie en vormgeving met impact. Enkel zo kunnen we de kracht van jouw onderneming omzetten in een waardevolle visuele representatie.

kleuren 2xv2

In dit e-book nemen we kleuren onder de loep. Welk effect hebben ze op mensen? Hoe komt dat? Deze kennis zetten wij dagelijks in om de juiste kleuren te selecteren voor uw logo en huisstijl. Wie zich ooit heeft afgevraagd waarom we rood als vurig bestempelen en bruin als een rustgevende kleur ervaren, beleeft vast en zeker veel leesplezier aan dit e-book.

Download gratis het e-book.
icon folders

Folders & brochures

Van een eerste idee, over de complete vormgeving tot aan de samenwerking met een drukkerij. Je folders en brochures worden stap voor stap ontworpen en samengesteld door een team van marketingspecialisten en grafische designers, want het gaat veel verder dan wat knip- en plakwerk.

Vertrouw jij graag op de expertise van ons reclamebureau?

Contacteer ons dan voor meer info
icon media

Media

Je onderneming in de kijker zetten, kan op verschillende manieren. Samen met jou definiëren we de doelgroep en de gewenste resultaten, waarna we aan de slag gaan met de kanalen die het beste aansluiten bij jouw wensen. Van printmedia tot online take-overs, van tv-producties tot billboards, van bedrukte gadgets tot advertenties in de krant. Ons team van online en offline experten buigt zich graag over de zichtbaarheid van jouw onderneming. 

Met een communicatiebureau aan je zijde, sta je sterk.

Vraag je vrijblijvende offerte
icon copywriting

Copywriting

Soms heb je een vlotte pen nodig, op een ander moment een scherpe. Geen tekst is dezelfde en elke schrijfstijl verschilt. Net als in alle vormen van communicatie gaan we op zoek naar die methode, die tekst die de lezer vastgrijpt en leidt naar die bestemming die we voor ogen hebben. Benieuwd? Laat je dan eens verrassen met een doordachte aanpak, zorgvuldig samengesteld door de teamleden van ons marketingbureau.

ariel 2xv2

De boodschap van de klant correct overbrengen, dat is waar we voor gaan. Na een zorgvuldige analyse van de doelgroep, gaan we aan de slag met woorden. Schrijven, lezen, herschrijven, nalezen. Dat proces herhaalt zich tot we 100% overtuigd zijn van het resultaat. We verpakken de communicatie in aantrekkelijke schrijfsels, om het maximale aantal lezers te bereiken.

icon video

Video & animatie

Soms moeten we Keith Kelsen gelijk geven: “Te veel tekst, is te veel tekst. Communiceer met beelden”.

Kies dus voor beelden, want wij ondersteunen je bij:
- een scenario schrijven
- een video opnemen
- de video monteren
- een animatievideo ontwikkelen
- een whiteboardvideo ontwikkelen
- jouw andere creatieve wensen.

icon fotos 07

Fotografie & Bewerking

Een foto maken is zo gebeurd, maar een beeld creëren is vakwerk. Onze fotograaf en grafische designers werken nauw met elkaar samen om zo een perfecte weergave te ontwikkelen. Niets is onmogelijk als het jouw marketingstrategie een extra duwtje in de rug geeft.

Neem snel contact op
icon verpakkingen

Verpakkingen

Een goede vormgeving is vaak even belangrijk als een waardevolle inhoud. Terwijl jij zorgt voor een fantastisch product, zorgen wij voor een fantastische aantrekkingskracht bij jouw doelpubliek. Onze designers sloven zich graag uit voor een smakelijk etiket of een inventief omhulsel. Verpakkingen die jouw product herkenbaar en betrouwbaar maken, hebben een streepje voor bij potentiële klanten.

icon events

Beurzen & events

Events organiseren of beurzen in goede banen leiden, ook dat maakt deel uit van onze totaalservice. Onze ervaren medewerkers loodsen je moeiteloos door de abstracte planning, concrete voorbereiding en daadwerkelijke organisatie van jouw evenement. Enkel op die manier kan jij optimaal genieten van je tevreden gasten.

Ciblis rekende alvast op de ondersteuning van ons marketingbureau.

icon signalisatie

Signalisatie

Ieder signaal in of rond je onderneming maakt deel uit van jouw imago. Het is daarom belangrijk om één lijn te trekken. Een goede lijn. We ontwerpen een moodboard waarop alle signalisatie gebaseerd wordt, zodat je een herkenbare en betrouwbare omgeving creëert voor je klanten of gasten.

Kom kennismaken
icon online display banners

Campagnes

Soms heeft je project meer nodig dan online of offline marketing. Dan kies je voor een volledige campagne waarin verschillende media en mogelijkheden met elkaar gecombineerd worden. Posters, e-mails en gadgets? Websites, flyers en een nieuwe verpakking? We zoeken naar de combinatie die het beste aansluit bij jouw doelstellingen.

Deze video maakt alvast deel uit van een campagne voor de gemeente Mol.