Online Marketing.

Een goede online marketingstrategie is een mengelmoes van webdesign, display en search ads, dynamische e-mails en SEO-optimalisaties. Onze digital marketeers zetten hun kennis vlot om in meetbare resultaten.

icon webdesign

Webdesign en webdevelopment

Een website is je online visitekaartje, en is vaak het eerste contactpunt tussen jou en een potentiële klant. Het spreekt voor zich dat de eerste indruk daarom érg belangrijk is. Een gebruiksvriendelijke website ontwerpen die bovendien een streling voor het oog is, wordt met de dag belangrijker. Onze websites beschikken steeds over een toegankelijke CMS waardoor je zelf de inhoud kan onderhouden en aanpassen indien je dat wenst. Uiteraard blijven we steeds bereikbaar voor persoonlijk advies of voeren we grotere aanpassingen voor je uit. Bovendien, als je meer potentiële klanten naar je website wilt trekken, kunnen we ook helpen met effectieve SEO-strategieën voor je online zichtbaarheid.

icon google ads

Google Ads

Google biedt bedrijven verschillende mogelijkheden om te adverteren. Search, display of allebei? Onze online marketeers kennen er alles van en zoeken samen met jou naar de beste investering. Kies je voor search? Dan schrijven onze copywriters de meest motiverende tekst. Kies je voor display? Dan ontwerpen onze grafische designers de mooiste advertentie.

Ben jij op zoek naar een reclamebureau om je te ondersteunen bij Google advertenties?

Vraag hier meer informatie
icon social media ads

Social media ads

Wie online marketing hoort, denkt meteen aan sociale media. Onze marketeers kunnen je ondersteunen bij de strategie, planning, creatie en verspreiding van socialemediaposts, of nemen dit volledig van jou over. Wil je adverteren op een van de veelbelovende platformen? Ook daar hebben onze medewerkers een grondige kennis over, die ze graag met jou delen of inzetten voor jouw onderneming.

Hou zeker onze blog in de gaten, daar vind je regelmatig updates en info rond social media.

icon online display banners

Online display banners

Een display banner heeft enkel effect als hij voor de juiste mensen verschijnt. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste plaatsen op het wereldwijde web. Afhankelijk van de doelgroep en de verwachtingen, plaatsen we jouw banners op online regionale media, op het Google Display netwerk of op YouTube. Laat geen opportuniteit onbenut, want je onderneming verdient het om gezien te worden.

icon email marketing

E-mailmarketing

Een prachtige e-mail uitsturen naar consumenten die hem echt willen ontvangen, dat heeft effect! Ben je op zoek naar e-mails met een knappe lay-out en relevante inhoud, of heb je zin om je hele e-mailstrategie te bekijken? Misschien durf je het wel aan om dit proces te automatiseren? Ons team staat met een glimlach voor je klaar en legt je alles stap voor stap uit!

We verklappen alvast de 9 beste en slechtste momenten om een e-mail uit te sturen.

icon content creatie

Content creatie

Je onderneming heeft ongetwijfeld baat bij een goede visuele, tekstuele of inspirationele inhoud. Samen met jou gaan we op zoek naar de stijl en sfeer die het beste bij je onderneming past. Content plannen, creëren of uitvoeren? Volledig aangepast aan jouw specifieke project, stellen we een team van medewerkers samen die stuk voor stuk een absolute meerwaarde vormen voor het eindresultaat. Of dat resultaat nu vorm krijgt in video, motion graphics, tekst of html, onze inhouse experts gaan ermee aan de slag. 

 

Klaar om jouw content te versterken, samen ons communicatiebureau ?

Vraag een offerte